عرضه مستقیم شیره انگور تازه تاثیرانکار ناپذیری در افزایش فروش داشته است چون مشتریان می توانند با کمترین قیمت بهترین محصول را تهیه کنند.
شیره انگور خواصی زیادی دارد به همین دلیل در فصل پاییز باید حتما این خوراکی شیرین و خوشمزه را مصرف کنید. چون باعث تقویت بنیه بدن می شود.
شیره انگور تازه چه ویژگی هایی دارد؟
شیره انگور تازه دارای ویژگی های زیر می باشد :
- رنگ آن قهوه ای یا مایل به خرمایی می باشد.
- طعم خوبی دارد.
- رنگ خاک آلوده ای نداشته باشد.
شیره انگور به نام دوشاب یا دبس شناخته می شود و طبع گرم و تری دارد و دارای ویتامین ب، ث و آ می باشد و برای سلامتی بدن فوق العاده است.
مادران شیرده می توانند با مصرف این محصول به غلیظ شدن شیر خود کمک فراوانی کنند.
خون طبیعی و سالمی را برای بدن تامین می کند و ضعف عمومی بدن را از بین می برد.
برای افزایش وزن بدن مفید است و مصرف آن می تواند به افزایش حجم عضلات کمک فراوانی کند به همین دلیل ورزشکاران و کسانی که کارهای سنگین انجام می دهند باید حتما از این ماده غذایی استفاده کنند.
به بازکنندگی گرفتگی ها کمک فراوانی می کند به همین دلیل در مجاری کبد انسداد ایجاد نمی کند.
خاصیت نرم کنندگی و ضد التهابی دارد و کسانی که دچار التهاب حلق می شوند می توانند شیره انگور را با آب ترکیب کنند و در گلو خود غرغره کنند.
برای درمان سرفه مزمن، صرع، ضعف احشا، کهیر، تپش قلب، یرقان و لاغری مفرط می توانید از شیره انگور مصرف کنید.
برای درمان بیماری های افسردگی، طحال و غضب بی نظیر است علاوه بر این خرید و مصرف شیره انگور می تواند به روان کردن ادرار کمک شایانی کند و همین باعث شده عرضه شیره انگور به طور قابل توجه ای افزایش یابد.
تولیدی شیره انگور تازه
تولیدی شیره انگور تازه با استفاده از بهترین انگور های درجه یک سعی می کند محصولی مرغوب و باکیفیتی را در اختیار مشتریان بگذارد. برای تولید این ماده غذایی خوشمزه و پر خاصیت باید مراحل زیر طی شود :
- در وهله نخست باید انگور ها را بشویید و دانه های آن ها را جدا کنید.
- در مرحله دوم باید آب انگور ها را بگیرید و آن ها را داخل قابلمه بگذارید تا بجوشند.
- در مرحله سوم قبل از این که آب انگور بجوشد باید خاک مخصوص شیره یا خاک سفید را به آن اضافه کنید این کار باعث می شود آب انگور ها شیرین تر شوند و خاک تن نشین شود.
- در مرحله بعد آب انگور خاص را از صافی رد می کنید و آن را روی اجاق می گذارید تا خوب بجوشد و غلیظ شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.