سفارش عمده شیره انگور غلیظ

سفارش عمده شیره خرما زرد غلیظ از طریق مراکز خرید و نمایندگی های معتبر  صورت می گیرد. فروش این محصول به صورت حضوری و هم آنلاین در حال انجام است. فروش آن به صورت آنلاین این امکان را به ما می‌دهد که در هر کجای ایران که هستیم بتوانیم با بهترین کیفیت و مناسب‌ ترین قیمت آن تهیه کنیم. فروش آن روز به روز باعث افزایش خواهان شیره خرما و همچنین باعث افزایش مراکز خرید می‌شود. همچنین باید افزود که فروش شیره انگور به دو شکل فوله و بسته بندی در ظروف در حال انجام شدن است.

سفارش عمده شیره انگور غلیظ

بررسی کیفی شیره انگور غلیظ

بررسی کیفی شیره انگور غلیظ بررسی کیفیت شیره خرما سطلی غلیظ بر اساس درجه بندی خلوص و طعم آن مشخص می شود. کیفیت آن بر اساس عوامل مختلفی مشخص می شود از جمله:

  • شیره انگور نباید مزه سوختگی بدهد
  • باید در هنگام تهیه آن به اندازه کافی و لازم جوشانده شود.زیرا کم جوش بودن آن باعث کاهش عمرش می شود و جوشاندن بیش از حد باعث سوختگی آن می شود.
  • رنگ آن بر اساس کیفیت و نوع انگور مشخص می شود یا انگور سفید، عسکری، کشمشی و… می باشد
  • شیره انگور با کیفیت طعم خوبی دارد ولی شیره انگور بی کیفیت مزه خاک و پوسیدگی می دهد.
  • رنگ شیره انگور با کیفیت درظرف پر حجم به رنگ مشکی است و وقتی در قاشف می ریزید به رنگ قهوه ای شفاف می شود. رنگ کدر غیر شفاف می تواند نشانه شیره انگور بی کیفیت و ناخالص باشد. نوع شیره نیز روی تیرگی رنگ آن تاثیر دارد اما در هر صورت شیره انگور مرغوب و با کیفیت شفاف است.
  • شیره انگور باید غلیظ باشد. رقیق بودن شیره میتواند نشانه کم جوش بودن آن بوده و سریعتر کپک بزند. می توان گفت هرچه شیره غلیظ تر باشد شیره مرغوبتری است به شرط اینکه مزه سوختگی ندهد.

این محصول غنی مواد مغذی و معدنی است و خواص منحصر به فرد دارد و برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شود. برخی از خواص آن عبارتند از:

  • تقویت و استحکام استخوان ها
  • کاهش دهند کلسترول خون و چربی
  • تقویت کننده قلب و عروق
  • درمان کننده سرماخوردگی و تب
  • تقویت کننده سیستم اعصاب و جلوگیری از افسردگی
  • برطرف کننده مشکلات گوارش و معده
  • افزایش رشد مو و تقویتکننده پوست
  • افزایش قوای جنسی
  • تقویت کننده قوای جنسی و خاصیت ضد پیری دارد

تولید کننده شیره انگور غلیظ

تولید کننده شیره انگور غلیظ تولید کننده شیره انگور غلیظ توانسته با تولید محصولی با کیفیت بخش وسیعی از بازار را به دست بگیرد. لازم به ذکر تولید شیره خرمای با کیفیت بصورت سنتی و صنعتی انجام می شود. در روش سنتی خرماهای مرغوب را درون دیگ می ریزند و به اندازه ی خرماهای موجود به آن آب اضافه می کنند و پس از آن، محصول را به مقداری حرارت می دهند که شیره خرما با آب مخلوط شود و پس از آن که به غلظت کافی رسید محصول به دست آمده را صاف کرده و مورد استفاده قرار می دهند. البته در روش سنتی از حوضچه و حصیر هم برای عملیات شیره گیری می توان بهره برد. در روش صنعتی هم با بهره گیری از آب و خرما و حرارت دهی این کار به صورت پیشرفته تر انجام می گیرد.

بازار شیره در ایران از طریق تولیدی ها و نمایندگی ها انجام می گیرد. شیره انگور مواد غذایی مفیدی است که فواید متعددی برای بدن دارد و سبب قوی شدن حافظه و جسم می شود. امروزه این محصول به صورت خالص و صنعتی تولید می شود که مشتریان می توانند برای تهیه آن از طریق مراکز فروش اقدام نمایند تا این محصول را به مقدار لازم و در کیفیت بالا به دست آورند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما